Столичанин заряза кучето си в клетка за багаж на супермаркет

Куче в хипермаркет

Поредната странна постъпка на кучешки собственик предизвика вълна от възмущение в страната. Стопанин на дребничко пале успя да си навлече гнева на природозащитници, след като заключи домашния си любимец в клетка за багаж в столичен супермаркет.

За случая се разчу благодарение на съвестна гражданка, която снимала арестуваното мъниче и споделила фотоса в социалните мрежи. От публикацията ѝ става ясно, че животинчето е заключено в отделение за багаж на магазин, намиращ се до Софийския университет.

Вероятно собственикът е оставил мъничето там, тъй като е преценил, че няма да го пуснат в търговския обект с четириногото. Решението му обаче стана повод за множество критички коментари, както и за шеги.

Мнозина определиха постъпката като нехуманна. Други се зачудиха защо собственикът е извел кучето си навън, след като е знаел, че ще пазарува. Трети се възмутиха не толкова заради отношението към животното, а поради факта, че то може да се изпусне в клетката за багаж и след това нищонеподозиращ клиент на магазина да си изцапа багажа.

Разбира се, имаше и много хора, които погледнаха на случая с чувство за хумор и коментираха, че на тях ще им трябват доста по-големи отделения за багаж, ако решат временно да оставят палето си там.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати