Вижте най-красивата афганска хрътка!

Афганска хрътка

Афганска хрътка предизвика небивал интерес сред любителите на кучета, демонстрирайки невероятен външен вид и аристократизъм. След като стопанинът на красавицата Теа сподели нейни фотоси в социалните мрежи, тя се превърна и най-новата интернет звезда и бе обявена за най-красивия представител на породата си.

Теа е истинска кралица на красотата. Досега тя е участвала в редица конкурси и изложби, а наградите ѝ трудно могат да се преборят. Благодарение на дългата си и лъскава козина тя е обожавана от всички и бързо се превръща в център на внимание, където и да се появи.

Теа ежедневно печели почитатели. Дори да излезе само за кратка разходка на улицата, веднага събира погледите. Обикновено си дава вид, че вниманието на околните не я вълнува, но определено обича да бъде забелязвана, коментира Каванаг, който е собственик на забележителното животно.

Според него почитателите на кучето са впечатлени най-вече от копринената му космена покривка, която му придава много достолепен вид. Безспорно обаче Теа е надарена и с невероятна грация, правеща я истинска аристократка.

Благодарение на своята известност афганската хрътка вече се е сдобила с редица предложения за участия в реклами на кучешка храна и други специализирани продукти за палета.

За жалост обаче, тя скоро ще приключи звездната си кариера, защото стопанинът ѝ няма достатъчно време за всички ангажименти на питомеца си. Каванаг се тревожи, че напоследък не може да се грижи пълноценно за семейството си и за всички ще е по-добре, ако Леа най-сетне се отдаде на заслужена почивка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати