miau.bg»Статии»Живини»Агресивен немски дог осинови плюшена сова

Агресивен немски дог осинови плюшена сова

Немски дог

Много от палетата не са големи фенове на кучешки играчки и когато получат такава, за нула време я съсипват. Сред най-заклетите врагове на пухени предмети някога бил и немски дог, тежащ над 90 килограма. Сега обаче той е неузнаваем и се грижи за собствено плюшено животинче, което приема за бебе.

Стопаните на немския дог още не могат да повярват как се е променил днес. В началото огромният пес до такава степен ненавиждал малките копия на симпатични животинки, че стопаните му го наричали машина за унищожаване на играчки.

Всичко това обаче се променило в мига, в който кучето получило за подарък плюшена сова с големината на главата му, която породила родителски инстинкти у него.

Сега агресивното към плюшени играчки куче напълно е забравило за някогашната си омраза и се грижи за своя нов приятел, сякаш той е негов собствен домашен любимец. Той гушка совата и я не я изпуска нито за миг от поглед. Освен това спи с нея.

Двамата са много затрогваща гледка. Винаги се заедно и сякаш тази играчка вече също е член от семейството ни, коментират собствениците на променения немски дог.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати