Най-големият питбул в света е грижовна бавачка на момченце

най-голям питбул

Дори само при мисълта за среща с куче от породата питбул мнозина изпадат в ужас. Можете да си представите тогава каква би била реакцията на същите хора, ако на пътя им се изпречи Хълк – най-големият питбул в света, тежащ близо 80 кг.

Хълк е домашният любимец на Марлон и Лиза Гренан от Ню Хемпшир, а отскоро е и бавачка на техния малък син Джордан. Въпреки че заради внушителните си размери кучето изглежда доста страховито, всъщност е много нежно, внимателно и грижовно създание.

Той е много гальовен, любвеобилен и мил. Закриля семейство, но определено е най-внимателен към малкият ни син, с когото са неразделни, споделят родителите.

Питбул бавачка

Семейството е наясно с негативната слава, която се носи на кучетата от тази порода, но не смята, че това е основателна причина да се откажат от домашния си любимец.

Младата двойка е категорична, че Хълк се отнася с невероятна нежност към най-малкия член от семейството и двамата се обожават. Така че въпреки упреците на мнозина Марлон и Лиза не смятат, че грешат, като позволяват на сина си да расте в компанията на огромното куче.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати