Кучето Корки е най-големият гратисчия в столичния градски транспорт

Корки

Любопитно куче се вози безплатно в градския транспорт в столицата. Очарователният нарушител се качва сам в автобусите и вече може да се похвали със стотици навъртени километри. Запознайте се с Корки, който е най-пословичният гратисчия у нас, но въпреки това всеки, който го види, му се радва.

Корки е истинска сензация в социалните мрежи. Малки и големи се възхищават на кучето-пътешественик и споделят негови снимки в интернет. Той живее в Горна баня, но това не му пречи да се разхожда, когато си поиска из столичните улички.

Когато е жаден за приключения, той се качва на автобус и ходи до любимите си софийски дестинации, където се шляе с часове. А когато му омръзне, просто се прибира обратно у дома, съобщава Нова ТВ.

Стопаните на кучето признават, че се е случвало то да се губи. Веднъж свободолюбивото пале хванало грешен автобус и се озовало в непознат квартал. На спирката обаче го открили две момичета, които се свързвали със стопаните му и Корки все пак се прибрал у дома.

След този случай той не се е отказал от разходките. Сега кучето отново може да бъде видяно в градския транспорт и като нищо утре да е и във вашия автобус!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати