Папагал разобличи изневярата на собственика си?

27.10.2016
Папагал разобличи изневярата на собственика си?

Куриозен случай едва не прати мъж от Кувейт зад решетките. Говорещ папагал направи неочаквано изказване, с което натопи стопанина си в изневяра. В азиатската страна обаче подобни деяния се наказват със затвор.

Любопитната случка много прилича на забавен анекдот, но за жалост, е съвсем реална. Дама от Кувейт дълго време подозирала своя съпруг в изневяра, но нямала достатъчно доказателства за измените му.

Когато един ден обаче домашният папагал започнал да бърбори някои странни фрази, тя решила, че партньорът ѝ си е позволил да ѝ кръшка пред очите на животното.

Пернатото повтаряло еротични думи и звуци, които до този момент не било чувало. Огорчената съпруга моментално стигнала до извода, че мъжът ѝ има афера с дамата, която почиства жилището им, и трябва да си плати за това, пише Метро.

Тя се обърнала към полицията и настояла неверникът да бъде наказан за престъплението си. Желанието ѝ обаче така и не се изпълнило. Съдията, който се заел с необикновения случай, не сметнал, че думите на домашния любимец са достатъчно сериозно доказателство, защото има шанс животното да ги е чуло от филм. Така все пак предполагаемият прелюбодеец се измъкнал.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати