Мини прасенца шокира собствениците си с небивал растеж

Прасенце
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Когато преди време рускинята Елисавета решава да си купи мини свинче, дори и не подозира каква изненада, ще ѝ поднесе животът. Само след 12 месеца тя се убеждава, че в животинчето няма нищо малко и отглежда в дома си едро прасе, което някои нейни познати с удоволствие биха превърнали в наденички.

Елисавета е носителка на престижната титла Мисис Баба – 2016 година. Тя съжителства със семейството си и две доста охранени животни, които повечето от нас не са свикнали да възприемат като домашни любимци. Красивата дама признава, че самата тя също не е възнамерявала да се грижи за толкова едри добичета, но така се е случило.

През 2007 г. отбелязахме китайската година на Прасето. В тази връзка ни хрумна да си вземем мини прасенце. Тогава не ни се виждаше чак толкова ангажиращо, защото декоративните екземпляри не растат. Но скоро останахме неприятно изненадани, споделя дамата.

Само за година домашният любимец наддал с 60 килограма, а сега напомня повече на угоено фермерско свинче, отколкото на миниатюрен компаньон. Въпреки това семейството на руската красавица не е спряло да се грижи за едрото животинче и дори си е взело още едно. Елисавета обаче не скрива, че прасетата не са подходящ любимец за всеки, тъй като изискват страшно много грижи и внимание.

Затова помислете добре, преди да осиновите такова животно. Няма смисъл да го отгледате и после да го дадете в кланица, съветват рускинята.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати