Музикант представи първия си котешки албум

Албум за котки

Първият по рода си музикален албум за котки е вече факт. Той е дело на музикалния виртуоз Дейвид Тейе, който се изявява като виолончелист и композитор. Продуктът беше представен за пръв път във Великобритания, където му се насладиха както писаните, така и техните стопани.

Първоначално животните били леко шокирани от всички, носещи се в залата, шумове, но след това свикнали с тях и се кротнали, съобщава руско издание. В албума Дейвид Тейе е включил не само звуци от виолончелото, но и такива, които се срещат в природата.

Сред най-често срещаните са птичи песни, ромолена на вода и котешко мъркане. Те би трябвало да успокояват опашатите животни и да ги накарат да се отпуснат.

В албума присъстват и шумове, към които човешкото ухо е чувствително, но музикантът се е постарал да ги заглуши. Така собствениците на котки няма да изпитват раздразнение, докато любимецът им слуша любими мелодии.

След представянето на котешкия албум, Тейе е твърдо решен да направи подобен и за палетата. За него обаче ще му е нужно повече време, тъй като не всички палета са почитатели на едни и същи звуци.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати