Изоставен плешив хамстер получи пуловерче

хамстер с пуловер
Снимка: boredpanda.com

Плешив хамстер, изоставен в приют, се сдоби с пуловерче. Служителите на зооцентъра решиха да направят нещо добро за своя нов обитател, за да го зарадват и стоплят през студените дни.

Женският гризач Силки пристигнал в приюта наскоро, след като стопаните му се преместили в нов дом, където нямало място за него. Въпреки неговия необичаен вид персоналът се привързал към животното и опитал да направи оставащото му време в базата по-приятно.

Видях, че Силки стои в ъгъла на клетката и трепери. Личеше си, че ѝ е много студено. Вероятно заради липсата на козина, тя е много по-чувствителна към температурите от останалите си събратя. Затова реших да ѝ подаря дрешка. Така тя ще дочака новия си стопанин по-стилна, коментира пред boredpanda.com Селийн, която е служител в приюта.

Силки няма космена покривка заради генна мутация. Тя не е пухкава като останалите хамстери, но по характер не се различава от тях. Обича да си играе много и да си похапва. И със сигурност ще се радва отново да си има дом и грижовен стопанин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати