Невероятната история на двукракото куче Фейт

Двукрако куче

Историята на двукракото куче Фейт трогна до сълзи хора от цял свят. Запознайте се с него, за да се убедите за пореден път, че ангелите не са само на небето, но и тук – сред хората и животните.

Фейт е пале, което има тежката участ да се роди само с два задни крайника. Поради това и в началото му е изключително трудно да се движи само. Благодарение на хората около него обаче то свиква с недъга си и се научава да ходи на две крачета, подобно на човек.

Именно благодарение на това негово невероятно умение красавицата се превръща в част екипа на болници и сиропиталища, в които има хора с трайни физически увреждания.

Там Фейт помага на стотици пациенти, загубили крайниците си, да се справят тежката си травма и им показва, че те могат да съществуват пълноценно, стига да имат воля за това.

За жалост, през 2014 година земният път на този ангел в тяло на куче приключва. На 12-годишна възраст Фейт издъхва. И въпреки че вече две години тя не е сред нас, нейните невероятни дела продължават да напомнят, че всичко е възможно, стига да имаме вяра и силен дух.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати