Кошмарно! Тайландка видя как питон изяжда кучето ѝ

Питон кучета

Несъмнено най-големият кошмар за всеки собственик на куче е да гледа как животното му умира, без той да може да направи нищо, за да го спаси. За жалост, точно такава се оказа тежката участ на 21-годишната жена от Тайланд.

Ужасяващият случай е станал преди броени дни. В малките часове на нощта младата жена чула пронизващи звуци и веднага напуснала спалнята си, за да провери какво се случва.

След броени секунди тя съзряла чудовищна сцена, която никога няма да забрави. Пред очите ѝ се извивал гигантски 6-метров питон, който лакомо поглъщал любимото ѝ куче Фино.

Бедното пале било заклещено в свирепата паст на огромния звяр и не можело дори да помръдне. Стопанката на Фино направила опит да се свърже със специализирани служби, които да се притекат на помощ на домашния ѝ любимец, но когато те най-сетне дошли, вече било твърде късно.

Това не е първият подобен случай. Припомняме, че преди осем години същата беше и съдбата на куче от Австралия, погълнато от 5-метров питон. Стопаните на покойното куче забелязали гигантската змия да се навърта около колибката на четириногото, но не предприели нищо.

Питон изяжда куче

Дни по-късно двете дечица в семейството видели с очите си как любимото им пале се превръща в закуска на прегладнялото влечуго. Едва тогава родителите им се сетили да потърсят херпетолог, който да ги избави от опасния нашественик.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати