Котката Нътмег вероятно е най-старата писана в света

Котката Нътмег

Очарователно коте, което е на път да бъде обявено за най-старата котка в света, отпразнува тридесет и първия си рожден ден. Запознайте се с невероятната писана Нътмег, която вече повече от две десетилетия радва своето любящо семейство.

За пръв път Нътмег и стопаните ѝ се срещнали преди 26 години, когато палавата котка се появила ненадейно в двора на семейството. В нея веднага се влюбили както стопаните ѝ Лиз и Финли, така и тяхната по-стара котка Спайс.

По това време Нътмег била на около пет години, или поне така смятат специалистите, при които се заложило семейството да заведе котето заради дребен здравословен проблем.

Сега, двадесет и шест години по-късно, котката се чувства добре и продължава да живее със своите осиновители, които настояват, че тя е най-възрастната котка в света и искат домашният им любимец да присъства в Книгата с рекордите на Гинес.

За да го докажат обаче, те се нуждаят от документи, а в момента не разполагат с такива. Въпреки това Лиз и Финли не са те отказали от идеята си и упорито работят по въпроса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати