Четири трогателни истории с кучета, които вече живят щастливо

Бездомни кучета

И при животните, както при хората, се случват големи житейски обрати, които причиняват страдания, но животните има нужда някои да се погрижи за тях, за да оцелеят. Трогателна съдба с щастлив край имат 4 кучета, които благодарение на новите си стопани, днес живеят щастливо.

Тодор

Тодор е от малкото домашни любимци, които ще видите да се разхождат с инвалидна количка из столичните паркове. Той е пострадал сериозно след катастрофа и понеже вече не може да ходи нормално, е изхвърлен на улицата от стопаните си. Хората, които го намират и го съжаляват, обаче му дават приспособления, с които може да се движи и да продължи живота си.

Пънки

Пънки също е бил с отчайваш външен вид, когато стопаните му го намират. Заради рядко заболяване той е останал почти без козина. Неговата нова стопанка то Варна обаче инвестира в лечението ѝ и по гърба на Пънки вече може да се види козина. Понеже прилича на пънкарски гребен, нейната стопанка решава да я кръсти Пънки.

Уиски

Уиски е бил новородено, когато стопанката му Лора от Варна го намира. Той трябвало да се отдели от майката, тъй като тя страда от сериозно сърдечно заболяване. Докато го дресира, Лора е изживяла истински кошмар, но днес Уиски е вече по-послушно куче.

Чия

Кейт и Марио от София стават новото семейство на Чия, след като тя е загубила едната си лапа. Днес обаче кучето живее нормално, а стопаните казват, че тя сама ги избира, защото малко след като са влезли в кучкарника, тя тръгнала към тях.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати