Американка засне духа на покойното си куче

Дух на Куче

На мистериозна и плашеща находка се натъкна жена от Северна Каролина, САЩ. Скърбящата за покойното си куче Кимбърли Пиърс смята, че духът на домашния ѝ любимец все още се намира в семейното жилище и дори и е успяла да го заснеме.

Кимбърли Пиърс имала много силна връзка с кокер шпаньола си Сейди. Затова и когато палето починало неотдавна, тя изпаднала в тежка депресия. С надеждата да се отърси от загубата, американката решила да си вземе ново кученце.

Но когато тези дни опитала да си поиграе с него и да заснеме забавлението, уловила на видеозаписа странен обект, в който тя и мнозина разпознават призрака на покойния Сейди.

От видеото, което Кимбърли сподели в интернет, се вижда как стар голдън ретривър крачи из съседната стая, а около него подскача и новият домашен любимец на Кимбърли. Когато жената вика новото куче, странна аномалия се появява на записа.

Безплътен образ, напомнящ този на Сейди, сякаш се появява от нищото в средата на стаята, раздвижва се и след това изчезва също толкова внезапно. Жената е напълно сигурна, че това е именно духът на нейното покойно четириного приятелче.

Не всички, прегледали клипчето, са убедени в наличието на призрачни кадри в него. Изследователите на паранормални явление обаче са съгласни с жената и потвърждават, че и друг път са чували за подобни привидения на животни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати