Изгубено домашно куче чака собственичката си на магистрала цяла година

Куче Лоунг
Снимка: telegraph.co.uk

Трагичната на история на куче от Тайланд разчувства хора от цял свят. Изгубено домашно куче в продължение на година чака своята стопанка да се върне за него на мястото, където съдбата ги раздели. То обаче така и не успял да я дочака, тъй като невнимателен шофьор го блъсна и то загина.

Тъжната история на палето Лоунг започнала преди дванадесет месеца, когато то и собственичката му пътували по магистралата. По невнимание кучето паднало от колата, а жената така и не обърнала внимание.

Вероятно, когато е разбрала, че домашният ѝ любимец го няма, е била на стотици километри и така и не се е върнала да го потърси. По-късно хората, живеещи наблизо, забелязали, че същото куче продължава да стои на пътя, очаквайки да бъде прибрано от собственичката си.

За да направят връщането му у дома по-лесно, множество ентусиасти споделили снимките на Лоунг в социалните мрежи и разказали историята му. Но за жалост никой така и не дошъл да прибере бедното пале.

Един ден, докато се взирало в далечината, надявайки се да види стопанката си, кучето било сгазено. То обаче било погребано с почести от местни зоолюбители, които изживели тежко неговата история.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати