Жена стори чудо, за да зарадва болното си куче

Куче Спънки
Снимка: boredpanda.com

Когато американката Ашли Нилс разбира, че кучето и страда от рак и трябва в най-скоро време да бъде приспано, тя изпада в шок. Въпреки това иска да зарадва своя любимец и да го накара да се чувства специален поне в последните мигове от своя живот.

Спънки обожава снега, затова на стопанката му ѝ хрумва да му организира снежна приказка. Сами се сещате обаче, че по това време в средата на щата Тексас това би било невъзможно да се случи по естествен път.

Ашли обаче е готова да направи и невъзможното, за да зарадва за последно своя умиращ домашен любимец. Затова тя споделя своята тъжна история в социалните мрежи и в рамките на 24 часа хора от приятелския ѝ кръг помагат пред дома ѝ да се озове машина за изкуствен сняг. Спънки е безкрайно щастлив от малката снежна виелица, която го връхлита, и всички усилия на Ашли се оказват успешни.

Толкова е прекрасно, че аз и приятелите ми направихме така, че поне за малко да завали сняг през тексаското лято. И всичко заради огромната ни любов към едно куче. Моето куче. Моят Спънки, заяви Ашли пред The Dodo.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати