Умираща лъвица успя да оживее, защото срещна любовта

Умираща лъвица успя да оживее, защото срещна любовта
Снимка: boredpanda.com

Умираща лъвица успя да оцелее като по чудо. След като се влюби, тя се преобрази и буквално заживя втори живот.

Шийла и Кан са били собственост на мъж, който ги е използвал, за да печели на техен гръб, но не се е грижел никак добре за тях. За щастие животните са били спасени от природозащитна организация, а на него му е наложена забрана да отглежда екзотични видове.

След спасяването на двата лъва, зоозащитниците направили всичко по силите си да помогнат на измъчените животни да се възстановят от преживяния кошмар. 6-годишният Кан бил стресиран и с рани по тялото, но ветеринарите успели да се погрижат за него лесно, защото той бил приятелски настроен и нямал нищо против да бъде лекуван.

Състоянието на 15-месечната Шийла обаче се оказало много по-тежко. Тя била толкова слаба, че не можела нито да се движи, нито да се храни сама. Изглеждало, че всеки момент може да издъхне, въпреки че гледачите ѝ не искали да го признаят и правели и невъзможното, тя да оцелее.

И тогава се случило чудо. След като Шийла и Кан били настанени да живеят в близост един до друг, мигновено се зародила любов между тях. След шест месеца болната лъвица била преобразена и двамата най-сетне били оставени да живеят заедно. Сега те са по-щастливи от всякога и не могат и миг един без друг.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати