Вдигнаха сватбено тържество на лъвове в Бангладеш

сватба на лъвове

Сватба на лъвове организираха в зоологическата градина на град Читагонг, Бангладеш. На церемонията по тяхното бракуване присъстваха четиристотин гости, а младоженците получиха като сватбен подарък специална месна торта.

Сватбеното тържество премина с много емоции и веселие, като за доброто настроение на всички поканени се погрижиха талантливи ученици от града, които изнесоха концерт.

След като те приключиха с изпълненията си, младоженката Нова и младоженецът Наба бяха почерпени с 10-килограмова торта със сърцевидна форма. Кулинарното изкушение беше изработено от пилешко и говеждо месо, черен дроб и яйца, като продуктите бяха избрани според вкусовите предпочитания на двата лъва.

Организирането на сватбеното тържество всъщност е в чест на пристигането на Наба в зоопарка. Лъвицата Нова отдавна очаква да срещне своята половинка и идването на самеца е истинско събитие, което няма как да не бъде отбелязано подобаващо.

От зоопарка споделят, че засега двете животни ще живеят в различни клетки, но ще имат възможност да се виждат и да контактуват през угражденията. В бъдеще, ако всичко върви нормално, те ще бъдат събрани.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати