Умиращо от рак куче се преобрази за сватбата на стопанката си

Куче сватба
Снимка: Boredpanda

Когато преди петнадесет години Кели О'Конър намира случайно малка черна топчица навън, се влюбва от пръв поглед в нея. Още на момента тя решава да прибере пухкавия мъник и да го превърне в най-верния си другар.

Години наред Кели и Чарли живеят щастливо и споделят всеки свой ден. След време към тях се присъединява и Джеймс, с когото стопанката на кучето започва романтична връзка.

Двамата решават да се оженят, но година преди голямото събитие откриват нещо ужасно. Оказва се, че Чарли има мозъчен тумор и всеки момент може да издъхне. През следващите месеци състоянието му става все лошо, а близките му са ужасно притеснени, че могат да го изгубят.

Поведението му обаче доста се променя, когато идва денят на сватбата. Чарли внезапно става по-ведър и жизнен и по думите на Кели напълно се преобразява.

По време на веселото събитие той дори опитал да мине по пътеката заедно с любимите си хора. За жалост обаче след това силите му го напускат. А седмица след сватбеното тържество се налага да го приспят заради влошеното му състояние.

Кели и съпругът ѝ са опечалени заради преживяната загуба на най-верния си другар. Но същевременно са му и безкрайно благодарни, че е направил всичко, за да може най-важният ден в живота им да е толкова прекрасен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати