Австралийка даде 500 долара за операция на златната си рибка

Златна Рибка
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Когато преди една година 21-годишната австралийка Ема Марш си закупила златиста рибка за дванадесет долара, едва ли е подозирала, че в последствие тя наистина ще ѝ излезе златна. Заради животоспасяваща интервенция, на която трябвало да бъде подложен малкият Конкър, се наложило младата жена да отдели още петстотин долара от бюджета си.

До скъпоструващата манипулация лекарите прибегнали, за да спасят живота на рибката, която погълнала голямо камъче, намиращо се на дъното на аквариума ѝ.

Тъй като нямало как собственичката на Конкър сама да отстрани опасния елемент, тя незабавно потърсила услугите на ветеринарен специалист, който да го направи.

Манипулацията по премахването на камъка вече е извършена и в момента златната рибка е в добро здравословно състояние. Тя ще остане в самостоятелен аквариум, докато се възстанови напълно от операцията.

И въпреки че постъпката на Ема шокира много от хората, младата жена изобщо не съжалява, че е дала тези пари, за да спаси рибка, струваща дванадесет долара. Тя е категорична, че Конкър не се различава по нищо от останалите домашни животни и за нея е много важно той да е добре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати