Кучешки компютър ще забавлява палетата ни, докато са сами

Кучешки компютър ще забавлява палетата ни, докато са сами
Козметична Чанта за Пътуване-14%
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
16.00 лв.
Виж ››

След като вече голяма част от човечеството се оборудва с компютри, сега изглежда е ред и на кучетата. Или поне така смятат от хонконгската компания Тесла, която презентира иновативен уред, пригоден за четириногите ни приятели.

И макар на много от стопаните на палета идеята за кучешки компютър да им се струва повече от абсурдна, създателите на Dog PC са убедени, че уредът им би бил много полезен както за песовете, така и за хората, които се грижат за тях.

Иновативната джаджа беше официално представена на техническо изложение, което се провежда в момента в Сан Франциско. То позволява на стопаните на наглеждат своето пале, както и да го хранят, докато са на работното си място или са на почивка някъде, където не е разрешено да присъстват и палета.

Освен това този уред осигурява и кучешки игри, така че на четириногото да не му е скучно, докато се намира само у дома.

Електронната джаджа може и да има своите достойнства, но цената ѝ определено не е никак малка. Ако и вие искате да си осигурите такъв вид „бавачка“ на питомеца си, си пригответе между четиристотин и петстотин долара, защото срещу такава сума най-вероятно тя ще се продава на пазара.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати