Стопаните на кое животно са най-големите кръшкачи?

Домашни любимци

Домашните любимци, които отглеждаме, разкриват не само афинитета ни към определени животински видове, но и някои черти от характера ни, сред които и склонността ни към изневяра. Това показва ново британско изследване, цитирано от изданието Дейли експрес.

За целите на изследването са анкетирани повече от седемстотин посетители на сайт за тайни любовни афери. Резултатите от проучването показват, че само десет процента от потребителите са стопани на палета.

Това може да се зачете като доказателство, че също като своите кучета тези хора предпочитат лоялността и рядко се впускат в извънбрачни взаимоотношения.

За сметка на това обаче цели 25 процента от анкетираните се грижат за котка. Подобно на своя питомец те са своенравни, свободолюбиви и не се поддават на нормите. Или казано с други думи, изследването показва, че те са най-изявените кръшкачи.

Зайчета

Сред анкетираните потребители на палавия сайт има и собственици на рибки – това са шестнадесет процента от всички членове. Стопаните на гризачи са тринадесет процента, а на зайци – единадесет процента. Също толкова е процентът на кръшкачите, които се грижат за влечуги.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати