Коте-гид спаси изгубил се турист

Котка планинар

Котка в Швейцария беше призната от цял свят за герой. Животното си спечели симпатиите на всички, след като помогна на заблудил се турист да намери правилния път.

По време на екскурзията си в безлюдна планинска местност, мъжът объркал посоките и решил да се възползва от картата си. Но за жалост единственият път, който бил отбелязан на нея, се оказал неефективен и той изпаднал в безизходица.

Като по чудо обаче точно в този момент пред него се появило гальовно коте, което като истински професионален гид му показало правилния път към хостела, в който искал да се върне той.

Писаната се навъртала около мъжа и сякаш се опитвала да го навигира. Тя вървяла напред и постоянно се обръщала назад, за да провери дали той я следва. В крайна сметка той се оказал на сигурно място и се успокоил.

След като мъжът бил спасен от добронамереното коте, той решил да публикува негови снимки в интернет и да сподели историята си. Така станало ясно, че е и други планинари са попадали на мистериозния пухчо.

Някои дори изказват предположение, че то всъщност принадлежи на намиращия се наблизо хостел и затова се отнася толкова приветливо към всички туристи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати