miau.bg»Статии»Живини»Котка на каишка обикаля цяла България

Котка на каишка обикаля цяла България

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k12575
Котка на каишка
Снимка: fb-profil
Прибираща се каишка за кучета 6в1-20%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
40.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Макар и за повечето стопани на котки все още е странно да разхождат домашния си любимец на каишка, вече има доста писани, които се появяват навън с нашийник. Сред тях е и популярната в социалните мрежи котка Хайди, обиколила цяла България, докато грижовният ѝ стопанин я разхожда с повод.

Хайди е родена във Варна и докато е само още на двадесет дни, е осиновена от Данаил Нишев, който я взема на пътешествие от морската столица до Горна Оряховица, където живее той. Още тогава си проличава, че животното обича пътуванията, тъй като през цялото време спи спокойно в движещия се автомобил.

От този ден нататък Даниел започва води пухкавата прелест навсякъде със себе си, като през повечето време я разхожда на каишка, за да я предпази от заплахите, които я дебнат навън.

Младият мъж признава, че животното все още не е свикнало напълно с този начин на придвижване, но малко по малко започва да се учи и вече се забелязва напредък.

Все още не сме го овладели напълно. Лека полека с много търпение и внимание, къде с подръпване, къде с носене, ѝ показвам. Като излизаме от вкъщи, тя сама тръгва с мен към асансьора, влиза в него, излиза, това е голям напредък, разказва Даниел пред ДнесБг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати