miau.bg»Статии»Живини»Запознайте се с Куда - питбула Квазимодо

Запознайте се с Куда - питбула Квазимодо

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k12698
Куда
Прибираща се каишка за кучета 6в1
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
40.00 лв.
Виж ››

Когато повечето хора си избират домашен любимец, обикновено държат той да изглежда нормално и да няма някакви здравословни проблеми. Жена от САЩ обаче даде на всички ни ценен урок, след като избра да осинови куче с много сериозен здравословен проблем. Запознайте се с питбула Куда – едно от най-необикновените палета, които някога сте виждали!

Куда е шестгодишен женски питбул, който страда сериозно заболяване на гръбнака. Именно затова тя изглежда необичайно и дори леко плашещо. Палето е собственост на 50-годишната американка Джули Лирой, която го взема от човек, уверяващ я, че животното скоро няма да е сред живите. Въпреки негативните прогнози обаче стопанката не се стряска и води кучето у дома, където я очакват още четири песа и ужасеният ѝ съпруг Скот.

Когато видях Куда за пръв път, се шокирах и си помислих: Боже, какво не е наред с това куче? , разказва 45-годишният мъж, който все пак вече е посвикнал със зловещия вид на питбула.

Съседите на Джули и хората, с които тя се разминава всеки ден по улиците обаче, продължават да се дивят на животното и да го коментират. Много често случайни минувачи си позволяват да винят собственичката на Куда затова, че още не я е приспала и дори я осъждат, че я тормози, като я оставя да живее.

Според Джули обвиненията на околните са несъстоятелни и груби. Тя смята, че кучето живее щастливо и не заслужава да бъде приспано само защото не изглежда като останалите си събратя.

Куда е много мило, игриво и дружелюбно създание, уверява 50-годишната жена, която дори е направила профил на домашния си любимец в социалните мрежи, за да промени негативната нагласа на хората към четириногите с увреждания, както и да издири други такива питомци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати