Защо за нищо на света не трябва да кръщаваме кучето си Чарли?

Куче
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Списък с най-каръшките имена на домашни любимци беше публикуван във Великобритания. Вижте кои имена попадат в тях, за да знаете как никога да не кръщавате своя питомец.

Според класацията, изготвена от фирма за застраховки на домашни животни, кучетата, които носят името Чарли, са сред тези, които най-често имат нужда от специфични медицински грижи.

Тези четириноги приятелчета често имат стомашни неразположения, тремори, кожни заболявания и редица други проблеми. Именно заради това собствениците им дават по над петстотин британски лири всяка година.

Не по-малко проблеми са и палетата с имената Руби, Алфи, Макс, Бела. Кръстените по този начин животинки често попадат в опасни ситуации и се нараняват, сочи статистиката.

Също толкова каръшко, само че при котките, се оказва името Оскар. Стопаните на тези котаци харчат по 475 лири всяка година, за да се разплащат за медицинските процедури, на които бива подложен домашния им любимец. Останалите имена, които също носят нещастие на собствениците си, са Алфи, Феликс и Джордж, пише Дейли мейл.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати