miau.bg»Статии»Живини»Наша риалити звезда спаси малтретиран кон

Наша риалити звезда спаси малтретиран кон

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k729
Кон
Прибираща се каишка за кучета 6в1
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
40.00 лв.
Виж ››

Кон – жертва на насилие беше спасен от Димитър Господинов, който се прочу покрай участието си в риалити формата Фермата. Мъжът прекарал цяла нощ навън, за да помогне на горкото животно, което се разхождало ранено из столичния квартал Дружба и търсело храна по кофите за боклук.

Когато Димитър забелязал ранения скитащ се кон, силно се притеснил за него и решил на всяка цена да го спаси. Скрил го, тъй като се страхувал, че недобронамерените му стопани могат да го открият и се заел с издирването на организация, която да го прибере.

Звъняхме на различни места, но никой нищо не можа да направи. На няколко места ми казаха, че ако бъде иззет, е възможно да бъде пратен за месо, което пълен абсурд, коментира Господинов пред БТВ.

Той е отвратен и от начина, по който стопаните на коня са се държали с него. Още от пръв поглед се вижда, че животните е било отглеждано при тежки условия и се нуждае от медицинска помощ.

Не е нормално да бъдем такива същества и да позволяваме едно такова прекрасно животно да страда, коментира Господинов.

В крайна сметка със случая решава да се заеме екип на Енимъл рескю София и след дългото скитане из квартал Дружба конят най-после е спасен.

Най-вероятно ще му бъде назначено лечение с антибиотици, за да се спрат всички възпалителни процеси, които текат в момента, коментират от организацията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати