Кое е българското куче Хачико?

българското  Хачико
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Едва ли има някой, който да не е чувал за легендарното куче Хачико, което всеки ден чакало своя собственик на гарата, когато той се прибирал от работа. Преданото четириного продължило да ходи всеки ден на същото място дори и години след като той вече не бил между живите.

Оказва се обаче, че у нас също живее едно такова предано куче, което не само че чака на определена спирка всеки ден, но дори се вози в столичния градски транспорт.

Въпросното пале е многократно е било забелязвано в автобус номер 280. Според запознати то винаги изчаквало всички пътници да се качат в превозното средство и след това също се вмъквало вътре, пише Актуално. Обикновено сядало на задните седалки и след няколко спирки слизало.

Любопитен пътник, който веднъж решил да го проследи, разказва, че видял четириногото да ходи до блок, намиращ се в края на Студентски град. А там го посрещнал клошар на средна възраст, който го нахранил, и след това двамата се запътили нанякъде.

Според хората, които са виждали въпросното куче, то най-вероятно радва двама души и затова постоянно пътува от една едно място към друго. Какво точно е цялата история на това невероятно създание обаче, засега остава загадка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати