Мъж направи невероятен подарък на болното си от рак куче

20.07.2016
Лабрадор Бела

Затрогващ подарък реши да направи на кучето си мъж от САЩ. След като разбрал, че кучето му умира от рак, той зарязал всичките си ангажименти и тръгнал да пътува с него по света, за да може то да прекара щастливо последните дни от живота си.

Тогава обаче се случило нещо невероятно, което за пореден път ни доказва, че на този свят все пак стават и чудеса. Запознайте се с изумителната история на лабрадора Бела и нейния стопанин Роберт Къглер.

Всичко започнало през месец май миналата година. Собственикът на Бела я завел на ветеринарен лекар и специалистът го шокирал с ужасяващата новина, че кучето му страда от рак и не му остава повече от половин година живот. Освен това заради коварната болест се наложило и едно от крачетата на животното да бъде ампутирано.

Робърт бил съсипан от новината, но все пак не се отчаял. Узнавайки, че след няколко месеца любимото му куче вече няма да е до него, той взел неочаквано решение. Американецът се отказал от идеята да започне работа и тръгнал да пътува с домашния си любимец.

Двамата обиколили цялата страна и се забавлявали по всевъзможни начини, а Бела се чувствала добре въпреки състоянието си. И познайте какво! Пътуването на Робърт и кучето му продължава и до днес независимо от прогнозите на ветеринарните лекари, пише boredpanda.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати