Избягал от зоопарка рис за малко да съсипе сватбата на британци

Рис

Сериозна паника предизвика Рис, избягал от зоологическа градина във Великобритания. Животното, което си плю на петите, точно преди в зоокъта да бъде извършен брачна церемония, за малко да провали и сватбата на двама влюбени, предават чуждестранни издания.

По план сватбеното тържество трябвало да се състои насред зоологическата градина. Надеждите за нестандартно бракосъчетание на бъдещите младоженци обаче били попарени от новината, че един от обитателите на зоопарка е избягал. Рисът Флавиу се измъкнал незабелязано и вдигнал на крак охраната на зоопарка.

Сега младоженците се надяват опасното диво животно по-бързо да бъде прибрано, за да може сватбата им все пак да се състои по начина, по който те са си я представяли. Междувременно от зоокъта са наели още охранители, за да се справят с проблема по-лесно.

Ако животното не бъде заловено и върнато обратно в клетката си скоро, тържеството ще се проведе в ресторанта на зоологическата, като увеселението няма да е шумно, за да не се стресира рисът, обясняват младоженците.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати