Котка-беладжийка наводни цял приют

Котка чешма

Котка-беладжийка успя да причини истински апокалипсис в приюта, където живее. След като отвъртя канчето на чешмата с лапа и наводни сградата, писаната нанесе поражения за близо пет хиляди долара, съобщават международни информационни агенции.

Неприятният инцидент е станал в приют за бездомни животни във Флорида. Според говорител на центъра най-вероятно виновник за наводнението е 6-месечно коте, което обожавало да си играе с чешмите.

Засега обаче няма категорични доказателства, че точно това животинче е завъртяло кранчето на чешмата. Не е изключено и някоя от другите тридесет котки да е участвала в опасната игра и също да е спомогнала за наводнението.

Водата се е изливала в продължение на седемнадесет часа, а през това време в приюта не е имало никой. Едва когато служителите дошли на работа, открили 10-сантиметровия образувал се басейн, наводнените мебели и прогизналите чували с котешка храна.

За щастие никоя от котките не е пострадала. Те обаче най-вероятно ще бъдат преместени в друг приют, тъй като този се нуждае от сериозен ремонт след наводнението.

6-месечното коте, което е предполагаемият причинител на наводнението, вече е осиновено и служителите в приюта се надяват повече да не се случват инциденти като този. Те не искат и да си помислят, че може пак да им се наложи отново да плащат същите сметки за вода.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати