Маймунките от варненския зоопарк се глезят със сладолед

Маймунките от варненския зоопарк се глезят със сладолед
Универсална четка за косми за прахосмукачка-15%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
22.10 лв.
Виж ››

На вкусен плодов сладолед се наслаждават маймунките от зоологическата градина във Варна. Служителите на зоопарка глезят опашатите чаровници с леденото изкушения, за да ги прилъжат по-лесно да глътнат хапчетата за обезпаразитяване.

Оказва се, че някои от маймунките са доста хитри и трудно склоняват да приемат медикаментите. Тогава на помощ идва любимият на всички сладолед, който им се отразява чудесно в летните жеги.

Животните ще продължават да бъдат захранвани с лакомството, докато приемат цялото обезпаразитяващо лекарство, а също и докато температурите са високи.

Жегата тормози и останалите обитатели на зоопарка. Сибирският тигър Геро, останал без лява лапа, се навърта упорито около басейна си, но така и не посмява да влезе в него.

За сметка на това пък неговата партньорка Мирали се наслаждава с най-голямо удоволствие на водата и дори пръска половинката си, пише ТрудБг.

Заради високите температури мечката от зоологическата градина Свобода също по цял ден виси в басейна. През малкото време, в което е навън пък, тя бърза да се намести на някое сенчесто местенце, както правят и всички други животни в зоопарка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати