miau.bg»Статии»Живини»Френски булдог напира за роля в новия сериал на БТВ

Френски булдог напира за роля в новия сериал на БТВ

Френски булдог напира за роля в новия сериал на БТВ

Над 1500 ексцентрични персони изявиха желание да се включат в иновативен сериал на БТВ. Сред ентусиастите, кандидатствали за участие в продукцията, е симпатичен френски булдог с артистични заложби.

Четириногият кандидат е от женски пол и се казва Амели. За разлика от по-голямата част от конкурентите си тя може да се похвали със солиден опит пред камера. Амели също така се гордее с популярен Инстаграм профил, където е следвана от множество почитатели.

Останалите кандидати за слава са не по-малко колоритни от артистичния френски булдог. Сред тях са колежка на Наталия Кобилкина, музикален мениджър, фармацевт, плетачка на чорапи.

Желания да се изявят като актьори са проявили носителките на титлите Мис Тунинг и Мис Кюстендилска пролет, а също самбистка, интериорен дизайнер, телевизионен репортер, учител по руски, фризьорка.

В момента желаещите да получат роля в сериала са на възраст между 6 месеца и 84 години, а кастингът за набиране на непрофесионални актьори продължава.

Екипът на продукцията приканва всички, които искат да се изявят на снимачната площадка, да се запишат за участие на сайта на БТВ.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати