Никол Станкулова подкрепи благородна кучешка кауза

Бездомни кучета

Никол Станкулова подкрепи инициатива по спасяването и отглеждането на изхвърлени или тормозени кучета. Известната синоптчика е един от ентусиастите, събрани от желанието си да помагат на бедстващите животни. Всичките тези благородни хора създават група, наречена Бездомни ангели.

В базата на доброволците се намират палета, които са били открити в доста лошо състояние. Много от тях са били бити от собствените си стопани или от хора на улицата.

Благодарение на грижите на тези милосърдни хора обаче днес кучетата са в значително по-добро състояние и започват малко по малко да се социализират.

Никол Станкулова

За да може да се случва всичко това обаче, са необходими доста средства. Ето защо днес се проведе благотворителен търг, с чиято помощ да се съберат средства, които да послужат при лечението и отглеждането на четириногите.

На него ще бъдат изложени интересни артикули като фланелка на капитана на националния ни отбор по волейбол Владо Николов, тениска на Христо Стоичков от мача за петдесетата му годишнина и много други.

Лечението на кучетата изисква най-много разходи, защото при някои от случаите се налага да бъдат отделени до четири хиляди лева, разказва Никол пред Нова тв и призова всеки, който има възможност да се включи по един или друг начин в благородната ѝ кауза, да го направи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати