Търсят се осиновители на 200 отровни тарантули

тарантула

Желаещи да осиновят двеста отровни тарантули издирват от Кралското дружество за защита на животинските видове във Великобритания. Членовете на организацията прибегнали до тази инициатива, за да намерят дом и стопани на паяци, попаднали при тях при доста странни обстоятелства, пише вестник Метро.

Опасните животни се озовали в Кралското дружество за защита на животните, след като били изоставени от разделили се влюбени.

По време на връзката си двойката съвестно се грижела за страховитите си опасни любимци, но след като прекратили романтичните си отношения, и двамата експартньори отказали да поемат отговорност за всички отровни паяци.

Ето защо те дарили някогашните си любимци на организацията. А сега от дружеството се надяват, че ще успеят да намерят почитатели на тези животни, които съвестно да се грижат за тях.

Сред паяците за осиновява са Виетнамската синя тарантула, Бургундски Голиат, Бразилска белоколенеста тарантула и много други видове, които могат да накарат всеки с арахнофобия да замръзне от страх.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати