Клошар се сдоби с нов живот заради любовта си към кучетата

Клошар Кучета

Когато човек върши добро и помага на нуждаещите се, рано или късно тези добрини му се връщат. Точно така се случва и с мъж, останал без покрив над глава си, но решил да се погрижи за глутница палета. Запознайте се с невероятната история на Стийв от САЩ, който от клошар се превръща в собственик на жилище заради любовта си към най-верните си приятели – кучетата.

Когато през 2001 година Стийв губи жилището си, той е принуден да се превърне в бездомник. Въпреки злощастната си съдба обаче той продължава да бъде човек с голямо сърце. Докато се бори с тежкия живот на улицата, американецът се сближава с няколко кучета и започва да се грижи за тях, независимо че самият той разполагал едва с няколко къшея хляб и стари вещи.

Един ден обаче неочаквано приятел на Стийв от Индиана му звъни с предложение за по-добър живот. Но за целта трябва той да замине при него. Идеята допада на бездомника, но той не иска да се раздели със своите единадесет кучета, ето защо решава да ги вземе със себе си. Натоварва ги на количка, която закача за велосипеда си и се впуска в 3200-километрово пътуване.

И именно благодарение на него Стийв успява да счупи досегашния си лош късмет. Докато пътува, той е забелязан от най-различни хора, които не могат да повярват какво е извършил този човек за всички тези животни.

Умилени от постъпката му, те му предлагат помощ. Така, когато пристига при своя приятел, Стийв получава каравана, където най-сетне може да се приюти със своите любимци. Единадесетте палета, от своя страна, се добиват с купища кучешка храна и право на безплатни прегледи.

В момента Стийв има работа и води нормален начин на живот. Но въпреки това той не е забравил за четириногите си приятели, подкрепили го в най-трудния момент от живота му, и все така продължава да се грижи за тях.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати