miau.bg»Статии»Живини»Катеричка, отгледана от котка и мъж, смая света!

Катеричка, отгледана от котка и мъж, смая света!

Катеричка и коте

Огромно приятелство свърза червената катерица и мъж от Дания. Милосърдният Декан Андерсен спасил живота на пухкавото създание още докато то било 4-седмично бебенце, а днес двамата са неразделни и делят един покрив, съобщават чуждестранни издания.

Съдбата срещната катерицата Тин Тин и нейния най-добър приятел Декан, след като животинчето паднало в неговата градина от 4-етажна сграда в Денмарк. След инцидента мъничето пострадало силно и било толкова зашеметено, че дори майка му го помислила за мъртво и отказала да се погрижи за него.

Тогава Декан Андерсън решил, че не може да стои безучастно и да гледа как едно бебе катериче умира пред очите му. Бързо прибрал пухкавата топчица и извикал ветеринар. Специалистът прегледал животинчето, превързал раните му и дал насоки на младия датчанин как да се грижи за новия обитател на дома си.

Катерица Тин Тин

От този ден той поел грижата над Тин Тин, като заедно с това имал и помощта на своята котка Коко, която ближела раните на пострадалото мъниче и го гушкала като родна майка.

Благодарение на тяхната всеотдайност малкото катериче оздравяло, а днес е голяма и силна катерица. Тя живее щастливо със своя стопанин и котката му, а семейството им е истинска сензация в интернет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати