miau.bg»Статии»Живини»Камили нападнаха кола в Русия и я потрошиха

Камили нападнаха кола в Русия и я потрошиха

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k746
Камила
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Необичаен пътен инцидент стана в руската Астраханска област тези дни. Двадесет камили, движещи се по пътя, се нахвърлиха на автомобил, спрян близо до тях. За щастие четиримата пътници, намиращи се в този момент в колата, успяха да се отърват само с уплаха, съобщават чуждестранни издания.

Докато управлявал превозното средство, шофьорът зърнал стадото, движещо се без надзор край шосето. Тогава водачът на автомобила решил да спре и да се полюбува на животните.

Присъствието на возилото обаче смутило камилите и за броени секунди те минали в защитен режим. Животните гневно се нахвърлили върху превозното средство, качили се върху него и започнали да скачат.

За нула време те изпотрошили предното стъкло на колата и деформирали капаците му. А шофьорът и возещите се в автомобила успели да се отърват невредими като по чудо.

Не е напълно ясно защо животните са проявили агресивно поведение, но се предполага, че са се подразнили от звуците, издавани от клаксона на колата.

След инцидента полицията се е заела с издирването на стопанина на камилското стадо и го е открила. Сега той ще трябва да плати глоба заради това, че е оставил животните си без надзор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest