Голдън ретривърът Косматата Златка е най-новата ни тв звезда!

Голдън ретривър
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Очарователен голдън ретривър от България се превърна в истинска телевизионна звезда. Невероятното куче на име Златка е познато от рекламите, но малцина знаят каква е то извън снимачната площадка.

Досега сме виждали видеозаписи с нея, в които гледа телевизия или се усмихва чаровно на малчуган. Най-известна обаче Злати става след появата на реклама, в която тя купува и поднася кафе на собствениците си.

Оказва се, че Златка има петгодишен стаж като актриса и се е снимала в най-различни продукции. Благодарение на таланта си тя се превръща в едно от малкото кучета, което се издържа само и понякога дори изкарва повече от стопаните си.

Миналата година отидохме на море с изкарани от нея пари, споделя собственикът на необикновеното куче Спас Димитров пред Нова.

В момента Златка се снима и за кино продукция. В нея тя си партнира с своя домашен партньор Бимчо. В проекта вземат участие и популярни холивудски знаменитости, но на този етап имената им не се съобщават.

Косматата Златка

Златка има знатно потекло и е наследник на полицейско куче от Швейцария. Изглежда именно от баща си е взела и всичките си невероятни качества.

Баща ѝ е вкарал повече хора в затвора, отколкото родните полицаи, изтъква Спас.

Освен талантлива актриса обаче Златка е невероятно мило и добро куче. Тя никога не е нападала човек нито е влизала в пререкание с друго животно. Само един път се е озъбила на куче, но за да защити болно дете, което е било нападнато от песа.

Това е Косматата Златка, защото другите – Черната и Русата, са заети. Остава само Косматата, шегува се собственикът на кучето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати