miau.bg»Статии»Живини»Невероятно! Зайкиня осинови две пиленца

Невероятно! Зайкиня осинови две пиленца

Зайкиня с пиленца

Зайкиня от САЩ даде невероятен урок по доброта на всички ни. Животното осинови две пиленца, независимо от видовите различия помежду им и ги прие като свои собствени рожби, съобщават чуждестранни издания.

Трогателното приятелство между животните беше документирано от тяхната стопанка Линдзи Бонис, която с най-голяма радост споделя в интернет моменти от съжителството им. 30-годишната американка е ръководител на ферма в щата Пенсилвания.

Тя разказва, че събрала животните за пръв път, тъй като искала да провери дали между тях ще протече някаква комуникация. Тогава с изненада установила, че те не само си общуват, но дори и се харесват.

Двете пиленца явно пробудиха майчинския инстинкт на зайкинята Тюлип и тя нежно ги приюти под себе си като истинска майка, споделя 30-годишна фермерка.

пиленца със зайче

Тя допуска, че в началото Тюлип просто е изпитвала любопитство към тях, но с течение на времето е свикнала с присъствието им и ги е обикнала. Пиленцата, от своя страна, също са се привързали към зайкинята и с най-голямо удоволствие сега се гушкат в нея.

Снимките, които Линдзи споделя в интернет, могат да докоснат и най-студеното сърце. На тях се вижда как двете малки пиленца не само се крият в новата си майка, но и се катерят по гърба ѝ, докато те се разтапя от блаженство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати