miau.bg»Статии»Живини»Чудо! Момиченце опитоми бебе носорог

Чудо! Момиченце опитоми бебе носорог

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k729
Момиченце носорог
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Невиждано приятелство умили цял свят. Малко момиченце успя да се сприятели с бебе носорог от кенийски резерват. Дружбата на двете мъничета беше документирана с видеозапис, който след като попадна в интернет, се превърна в сензация.

На нас възрастните носорозите може и да ни изглеждат като опасни животни, но изглежда, че в чистото детско съзнание нещата стоят по-друг начин.

Именно това е причината едно 3-годишно момиченце да види в един малък носорог ново приятелче и да пожелае да се сприятели с него.

Изглежда малкото носорогче също няма против да бъде опитомено от детето и лесно се превръща в негово другарче. От видеозаписа, удостоверяващ приятелството им, се вижда момиченцето да върви по черен път в резервата, а до него потичва носорог, който се държи по-скоро като домашно куче.

Успях да го науча да върви до мен, хвали се с гордост детенцето от клипа.

Затрогващото видео е споделено от служители на резервата. В коментар към него те добавят, че хората ще успеят да спасят от изчезване застрашените видове само ако научат наследниците си да се отнасят добре към представителите на животинския свят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати