Ура! Ресторант ще предлага меню за кучета

Ресторант за кучета

Много от собствениците на кучета изпитват сериозни затруднения, когато са навън с домашния си любимец и им се ще да хапнат някъде. Причината за това е, че голяма част от заведенията просто не допускат на територията си домашни любимци.

С иновативната си идея обаче шведска верига за хранене реши да покаже, че в нейните заведения желани гости са както хората, така и техните кучета. От началото на следващия месец ресторантите ѝ ще предлагат специално меню за опашати посетители, съобщават западни издания.

Срещу 5 евро стопаните на животните ще могат да почерпят верните си приятели с вкусотии, приготвени в Стокхолм. Освен с кучешки блюда собствениците на кучета ще могат да поглезят галениците си и със специална кучешка бира, направена от телешки бульон.

От компанията заявиха, че допускат кучета в заведенията си от години. Първоначално те предлагали на домашните любимци само паничка с вода, а по-късно се родила идеята и за кучешко меню.

Повече от палетата са фенове на телешкото. Те обичат да похапват на земята, близо до краката на стопаните си, разказват от веригата за хранене и разкриват, че планът им е сега да привлекат като клиенти всички собственици на кучета, които биха желали да се хранят в компанията на домашния си любимец или просто нямат къде да го оставят.

Кучета

Тобиас Хамберг, който е собственик на веригата, припомни, че в ресторантьорския бранш конкуренцията е много силна и се налага да се вземат иновативни решения често. Ето защо той не изключва в бъдеще фирмата му да отвори дори ресторант само за домашни животни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати