Страховито! Двойка осъмна неочаквано сред лъвове

Лъвове

Истински шок изживяха туристи, решили да пренощуват в парк в Ботсвана. Щом отворили очи, Франси Франсиска Любе и партньорът ѝ с ужас установили, че са обградени от лъвове, които жадно ближели палатката им, съобщават чуждестранни издания.

Когато младата двойка решила да къмпингува насред дивите животни, знаела, че това преживяване ще е незабравимо. Двамата влюбени обаче дори и не предполагали какво ще ги застине няколко часа по-късно.

Щом се събудили на сутринта, първото, което видели, е, че два лъва кръжат около палатката им и облизват водата, която се стичала по стените ѝ. Първоначално туристите изпаднали в паника, но много скоро установили, че опасните животни не проявяват никакъв интерес към тях и са се съсредоточили напълно в заниманието си.

Ето защо те решили да им направят няколко снимки. Без да вдигат много шум, двамата извадили снимащо устройство и запаметили този невероятен момент, а по-късно споделили епичните кадри в интернет пространството.

Каква чест! Снощи валя, а сега лъвове облизват водата, запазила се по палатката, е написала Франси като коментар към снимките в социалните мрежи.

Вълнуващата история е станала в този район на парка, в който често се срещат диви животни. За мнозина все още остава загадка как двамата туристи са успели да запазят самообладание, но изглежда желанието им да се похвалят със снимки на четириногите им посетители е било по-силно от чувството за самосъхранение.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати