Умилително! Руснак стана майка на осиротяло мече

осиротяло мече

Затрогваща постъпка извърши младеж от Русия. Павел Василиченко разтопи сърцата на хора от цял свят, след като осинови осиротяло мече.

Младият мъж попаднал на 3-месечното животно само в гориста местност около селцето Седю. Предполага се, че е останало сираче, след като авджии стреляли по майка му. Безпомощното животно било уплашено и изгладняло и се нуждаело от някого, който да се погрижи за него.

За това и Павел Василиченко решил да го осинови поне докато то порасне и се научи да се справя само. Тъй като мъникът все още се е хранел от майка си, когато тя е била застреляна, се налага сегашното му меню да бъде по-специално. В момента младият руснак го захранва със здравословен микс, в който добавя и по мъничко мед.

Грижите за 3-месечното създание не тежат на Павел и той с най-голямо удоволствие му отделя нужното внимание. Мечето, от своя страна, вече е свикнало с присъствието на новата си майка и спокойно похапва всичко, което осиновителят му дава.

Четириногият герой ще остане в дома на Павел, докато напълно заякне. След това плановете са той да бъде транспортиран до център за рехабилитация на мечки. Ако всичко върви добре, когато мечето е напълно самостоятелно, то ще бъде върнато в горите на Тверския край, където да живее на свобода сред събратята си.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати