Застреляха лъвове заради гол самоубиец в клетката им

Гол мъж лъвове

Шокираща сцена се разигра в зоопарк в Чили пред погледите на куп посетители. Обезумял младеж се съблече чисто гол и се хвърли при лъвовете, за да бъде изяден от тях. Планът на самоубиеца така и не се осъществи, но пък заради него животните намериха смъртта си, съобщават чуждестранни медии.

Според свидетелите проникналият в клетката на двата лъва е 20-годишният Франко Луис Рерада Роман. Мъжът успял да втрещи всички в зоопарка, след като се съблякъл гол и буквално се напъхал в устата на зверовете, търсейки смъртта си. Още щом влязъл в загражденията на хищниците, те го възприели като плячка и го нападнали.

За да спасят живота на младежа, служителите от зоологическата се принудили да стрелят по животните. От зоопарка потвърдиха за случая и обясниха, че се предприели тази крайна мярка, тъй като не са разполагали с вещества, които веднага да упоят хищниците и да ги обезвредят. Въпреки това много от присъстващите на мястото определиха постъпката на служителите като безобразна.

След инцидента разкъсаният от лъвовете мъж е откаран в болница. Състоянието му е много сериозно, но лекарите се надяват, че ще успее да се пребори за живота си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати