Варненец върза кучето си за дърво и го заряза с бележка

Дакел

Шокираща постъпка извърши собственик на куче от Варна и си навлече гнева на природозащитници от цяла България. Безотговорният стопанин изхвърлил домашния си любимец в Морската градина, но оставил бележка, съобщават варненски медии.

Кучето било вързано за дърво, намиращо се до паркинга на местно заведение. Безсърдечният човек го зарязал без храна и вода, но незнайно защо оставил бележка до животното. От нея става ясно, че кучето е смесица с порода дакел, женско е и е кастрирано. В съобщението още пише: Моля ви, грижете се за кучето. Да сте живи и здрави.

Абсурдно е човекът, изхвърлил кучето, да изисква от някой друг да поеме грижите за него. Но изглежда стопанинът знае какво прави и се опитва да успокои гузната си съвест с посланието, коментират варненци.

Свидетели на случката разказват, че кучето е било освободено, след което моментално се е втурнало в неизвестна посока. Най-вероятно е опитало да се върне при изхвърлилия го стопанин и като нищо отново да се озове приковано за дърво в близките дни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати