Чудо! Шофьор блъсна куче, а след това то се появи в колата му

Блъснато куче

Истинско чудо се случи в Китай. Мъж блъска куче, докато шофира, а километри след това чува скимтене в автомобила си. Оказва се, че кучето се е заклещило в превозното средство, но все пак е живо и почти невредимо.

Внезапно изникващите животни на пътя представляват сериозно препятствие за всеки шофьор. С точно такъв проблем се сблъскал и г-н Занг, който, докато управлявал спокойно автомобила си, ненадейно бутнал скитащо по пътя пале.

Когато погледнал към пътя обаче, мъжът нищо не видял и решил, че кучето явно е избягало нанякъде. Той потеглил и бил готов да забрави тази случка, когато изведнъж чул странен шум. Приличало на нещо между скимтене и лай, а звуците очевидно идвали от автомобила му.

Г-н Занг спрял автомобила и го огледал. Чак сега той открил, че блъснатото от него куче някак си се е заклещило в автомобила му. Тъй като ситуацията била доста сложна и шофьорът не успявал да извади сам бедстващото пале, му се наложило да попътува още доста, докато намери помощ.

В крайна сметка кучето било извадено и прегледано от ветеринарен лекар. Като на магия то се отървало с няколко не толкова тежки наранявания и сега животът му е извън опасност.

Въпреки трагичното начало на тази история, тя все пак завършва с щастлив край, защото г-н Занг осиновява блъснатото от него пале и сега двамата са неразделни, пише Дейли мейл.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати