Крокодило-делфин изкара акъла на китайски рибари

Крокодил делфин

Мистериозни животински вид изкара акъла на китайски рибари. Въдичари от град Зоусан са се натъкнали на същински мутант, съобщават местни медии.

Случаят е документиран и на видеозапис, от който се вижда как рибарите изкарват от водата същество с доста причудлива форма. Мнозина съзират в него черти на крокодил и делфин. А други отбелязват, че въпросният мутант навярно се е появил заради силното замърсяване с района.

С разследване на случая се заеха и местни зоолози. Според тях е недопустимо да се смята, че въпросното чудовище е мелез между крокодил и делфин, и предполагат, че по-скоро става въпрос за много рядка разновидност на кит, на която човечеството попада доста трудно. Тези създания обикновено се гмуркат много надълбоко, ето защо, ако някой успее да ги види някъде, си е чист късмет.

Прави впечатление обаче, че подобно на това създание е намерено и в Австралия по-рано тази година, като тогава на него попадат туристи.

Засега в Китай не могат да кажат със сигурност какво точно е мистериозното животно и доколко мръсотията е оказала влияние за появата му. Но властите са на мнение, че непременно трябва да се вземат мерки, с които да се върнат благоприятните условия за живот.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати