Парализирано коте се движи отново благодарение на количка от Лего

парализирано коте
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Котенце от Ню Йорк, изгубило способността да движи задните си крачета, отново тича, както преди. Животното получи шанс за по-добър живот, след като беше най-безцеремонно изоставено от предишния си собственик, предават чуждестранни издания.

Въпреки тежката си участ, котето всъщност е късметлия. След като попада във ветеринарна клиника, щастието най-после му се усмихва. Специалистите там веднага се заемат да му помогнат и намират доста нестандартно решение на проблема му.

Те сглабят своеобразна инвалидна количка от детски конструктор Лего и така помагат на своя безпомощен пациент отново да тича на воля, като сега то е по-бързо от всякога.

Малкият боец попада в клиниката, след като е намерен на улицата, изоставен в кутия от макарони със сирене. Това е причината той да бъде наречен Макарони със сирене. Когато мъникът се появява в клиниката, на ветеринарните не им отнема много време, за да разберат, че двете задни крачета за парализирани.

Те обаче са твърдо решени да му помогнат и планират да приложат терапия, чрез която то поне малко да се възстанови. След това лекарите се надяват, че ще се намери някой добър човек с голямо сърце, който да иска да приюти тази изстрадала малка душичка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати