Ужас! Ротвайлер нахапа баща пред очите на детето му

05.05.2016
Ротвайлер

Ужасна трагедия се разигра в столичния квартал Гео Милев. Баща бе нападнат и нахапан от ротвайлер пред очите на невръстното си дете. Собственичката е избягала с домашния си любимец.

Потърпевшият Мирослав Енков разказва пред камерите на Би Ти Ви за случилото се вчера рано сутринта. Той водел 4-годишния си син на детска градина, когато на тротоара се разминал с жена, която водела огромен ротвайлер на каишка. Животното не показало никакви индикации на агресия, но когато мъжът вече го бил подминал, кучето ненадейно го нападнало в гръб.

Последното, което чува мъжа, е ръмженето на кучето. Той се опитал да предпази детето си и бил жестоко нахапан по лакътя. Вместо да провери как е пострадалият, собственичката просто издърпала животното и избягала по най-бързия начин.

Енков вече е подал жалба в полицията, но смята да заведе и граждански иск срещу жената. Според него предявените от закона глоби са прекалено ниски, а подобно огромно животно, разхождано на каишка, но без намордник, е заплаха за живота както на възрастни, така и на деца.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати